Tenix
Schaus inngår en ny kontrakt med Tenix for flåtestyring.

Fra desember 2023 har Tenix, en leder innen smartbuss- og flåtestyringsløsninger, inngått et 3-årig partnerskap med Schaus, et ledende busselskap i Øst-Norge. Under vilkårene for avtalen vil Tenix implementere sitt flåtestyringssystem, Tenix Bus, til Schaus’ flåte på 50 busser, som består av både turbusser og vanlige regionale busser.

Med Tenix Bus har Schaus nå tilgang til avanserte funksjoner som Eco-drive kjøretøysanalyse, som er spesifikt utformet for å redusere drivstofforbruk og miljøpåvirkning. Ved å bruke dataene som Tenix Bus tilbyr, vil Schaus nå kunne analysere og forstå driften av sin flåte, noe som hjelper dem med å optimalisere prosessene sine og gjøre dem mer effektive.

Et høydepunkt i dette samarbeidet er integrasjonen av nye generasjons porter i Schaus’ busser. Disse portene muliggjør en rekke funksjoner, inkludert automatisk nedlasting av fartsskriver, ulykkesalarm og mer. Alle disse funksjonene bidrar til å gjøre Schaus-operasjonene mer strømlinjeformet og datadrevet, men også til en sikrere opplevelse for både sjåfører og passasjerer.

“Vi er glade for å samarbeide med Schaus og kunne hjelpe dem med å analysere og optimalisere bussflåten sin på en enklere måte. Som et av de ledende busselskapene i Øst-Norge er Schaus et anerkjent og velrenomert selskap, og å bruke Tenix-buss til å gjøre deres operasjoner sikrere og mer strømlinjeformet vil bare forsterke dette perspektivet.” – Torbjørn Krøvel, CEO Tenix.

For Schaus lover dette partnerskapet å bringe mange fordeler, inkludert forbedret drivstoffeffektivitet, forbedrede sikkerhetstiltak og strømlinjeformede flåteoperasjoner.

“Dette partnerskapet er spennende for oss i Schaus. Våre kunder bruker oss når de trenger sikker og velfungerende transport. Med Tenix Bus kan vi nå garantere denne faktum ved hjelp av data.” – Lasse Aarstrand, Daglig Leder, Schaus Buss AS

Tenix-bus vil bli installert i bussene i januar 2024, og avtalen vil være på plass i 3 år.

Om Schaus

Schaus Buss AS er et av de ledende busselskapene i Oslo og Øst-Norge. Basert i Vestby, like utenfor Oslo, opererer Schaus en rekke minibuser, turbusser og rutegående busser. Schaus legger stor vekt på å operere en moderne bussflåte, og sørger for at utstyret deres er av høy kvalitet, og at vedlikehold utføres regelmessig. Med fokus på å opprettholde sine utmerkede tjenester, ser Schaus alltid etter nye måter å forbedre operasjonene sine, enten det er med teknologi eller opplæring.

Om Tenix

Tenix er et ledende teknologiselskap spesialisert på å levere innovative Smartbus- og ladningsløsninger. Målet er å hjelpe busselskaper med å forstå det indre arbeidet i bussflåten sin, hjelpe dem med å redusere drivstofforbruk, energiforbruk, ladekostnader og mye mer. Med et fast engasjement for miljøansvar fortsetter Tenix å utvikle sine grønne teknologitilbud for å møte busselskapenes behov nå og i fremtiden.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Francesca Salmon
+47 92169657
Francesca.salmon@tenix.eu

MORE
NEWS

The Tenix Charge film

With an increase in public transport companies opting for electric fleets, managing operations easily and effectively is crucial. Electric vehicles involve a lot more planning

Read More »
Tenix Bus 4.0

Tenix Bus 4.0

A seamless and cost-efficient transition from fossil-burning to electronic bus operation. Collect data from your bus fleet and understand energy consumption and SOC trends with Tenix Bus 4.0.

Read More »

Contract Award – Follo

Saga Tenix was awarded the delivery and operation of ITxPT systems for 101 Minibuses for Oslo Taxi Bus under#Ruter‘s tender “2022 Minibus and passenger car

Read More »

Have a question

+47 4777 0070
post@tenix.eu