Tenix
Tenix sikrer en avtale på 9 millioner kroner for å implementere smarte IT-løsninger, for 350 busser og trikker, med det nederlandske kollektivselskapet HTM i Haag.

Tenix, som en ledende leverandør innen IT-løsninger for offentlig transport, har signert en avtale på 9 millioner kroner med ARS T &TT, om å levere systemer til HTM i Haag. I samarbeid med ARS T&TT, Geosignage og andre leverandører, er Tenix satt til å styrke HTMs forpliktelse til å informere sine kollektivreisende på best mulig vis ved å integrere digitale løsninger i 350 av kjøretøyene deres.

Det 7-årige partnerskapet vil gjøre det mulig for Tenix, ARS T&TT og HTM å løfte nivået for for innsikt og kontroll på kritidke data for passasjerinformasjon i offentlige transporttjenester i Haag,

“Å inngå avtale med Tenix for dette oppdraget, med vår klient HTM, markerer et spennende kapittel for oss. Vårt oppdrag er å utnytte innovativ og banebrytende teknologi sammen, for å gjøre transport tryggere, mer effektiv og mer bærekraftig. Vi inviterte Tenix og GeoSignage til å hjelpe oss med å gjøre akkurat det for HTM. Vi er sikre på at vi sammen vil forbedre HTMs passasjertjenester.» – Jan Linssen, administrerende direktør i ARS T&TT

Implementeringen av Tenix sin løsning i HTM-kjøretøyene er planlagt i 2024. Avtalen mellom Tenix, ARS T&TT og HTM følger Tenix sin kunngjøring av sin ekspansjon til det europeiske markedet. Samtidig som Tenix bygger videre på sin imponerende kundebase i Norge.

“Avtalen med ARS T&TT og HTM er en milepæl for Tenix, og markerer en av våre første satsinger utenfor Skandinavia. Det bekrefter også den økende etterspørselen over hele Europa etter løsninger som vår. Denne spennende avtalen bekrefter starten på Tenix sin posisjon i det europeiske markedet.» – Torbjørn G. Krøvel, CEO Tenix.


Om Tenix:
Tenix er et ledende teknologiselskap som spesialiserer seg på innovative Smartbus- og ladeløsninger. Målet er å hjelpe transportselskaper med å forstå den indre funksjonen til kjøretøyparkene deres, hjelpe dem med å redusere drivstofforbruk, energiforbruk, ladekostnader og mye mer. Med et høyt fokus på å redusere miljøavtrykk, fortsetter Tenix å utvikle sine grønne teknologitilbud for å møte behovene til transportselskaper nå og i fremtiden.

Om ARS T&TT:
ARS T&TT er en ledende leverandør av intelligente trafikk- og transportteknologiløsninger. Selskapet utvikler og implementerer teknologiske løsninger for å forbedre sikkerheten, effektiviteten og bærekraften til transportnettverk. ARS T&TT jobber tett med partnere, ingeniører og leverandører for å møte behovene til samfunnet og deres kunder nå og i fremtiden.

Om HTM:
HTM er det offentlige transportselskapet i Haag-regionen i Nederland. Selskapet har vært i drift siden 1864 og driver regionens trikker, bybanevogner og bybusser. Daglig bruker omtrent 270.000 reisende deres tjenester for offentlig transport.

Om Geosignering:
Geosignage er et svensk programvareselskap som har som visjon å forbedre passasjerenes reiseopplevelse. Geosignage jobber for å hjelpe operatører, myndigheter og mediebedrifter med å kommunisere med passasjerer effektivt,  igjennom deres brukervennlige nettbaserte brukergrensesnitt.


For mediahenvendelser, ta kontakt med:

Francesca Salmon

Marketing Manager

+47 92169657


MORE
NEWS

The Tenix Charge film

With an increase in public transport companies opting for electric fleets, managing operations easily and effectively is crucial. Electric vehicles involve a lot more planning

Read More »
Tenix Bus 4.0

Tenix Bus 4.0

A seamless and cost-efficient transition from fossil-burning to electronic bus operation. Collect data from your bus fleet and understand energy consumption and SOC trends with Tenix Bus 4.0.

Read More »

Contract Award – Follo

Saga Tenix was awarded the delivery and operation of ITxPT systems for 101 Minibuses for Oslo Taxi Bus under#Ruter‘s tender “2022 Minibus and passenger car

Read More »

Have a question

+47 4777 0070
post@tenix.eu